ELAZIĞ / KEBAN - Musa Coşkun Ortaokulu

Nis

OKULUMUZ TEKNOLOJİ VE TASARIM ALANINDA ''KADEMELİ YANAN ADAPTİF FREN LAMBASI TASARIMI'' PROJESİ İLE ENERJİ, SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ VE KULLANICI RAHATLIĞINI ARTIRMA GİBİ KONULARDA YENİLİK ÇALIŞMASI İLE TÜBİTAK YARIŞMASINDA BÖLGE FİNALLERİNE KALMIŞTIR.

Mrt

Türkiye'de 1964 yılından beri Mart ayının son pazartesi günü ile başlayan hafta kütüphanecilik haftası olarak  kutlanır.

Okulumuzda yapılan etkinliklerle kütüphanecilik haftası kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Zaferin anlamı, milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğini gösteriyor.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de kutlanacaktır.

Tüm halkımız davetlidir.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN DOĞAL AFETLERE HAZIRLIKLI OLMASI İÇİN OKULUMUZDA DEPREM VE YANGIN TATBİKATI KEBAN BELEDİYESİ İTFAİYE EKİBİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.

Mrt

OKULUMUZUN ARKA  BAHÇESİNDE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Şbt

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında,  Değerler Eğitimi alanında hazırlanan projeye ait çıktılar elde edilmiştir.

Şbt

Okulumuzun kantinini 5 yıllık süreyle kiraya verilmesi hususunda ihale süreci başlamıştır. İhale 12.02.2024 tarihinde yapılacaktır.

Eyl

03.09.2023 TARİHİNDE YAPILAN BURSLULUK SINAVINI KAZANAN 12 ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Haz

TEKNOLOJİ TASARIM ETKİNLİĞİNİN YER ALACAGI SERGİMİZDE SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR DUYARIZ.